5 leuke alternatieven voor beschuit met muisjes

Vind jij het ook leuk om eens iets anders aan je kraamvisite voor te schotelen dan beschuit met muisjes? Of zoek je een leuke traktatie voor de grote broer of zus? Hier 5 toffe alternatieven!

traktaties kraamvisite muisjes

Rocky Road met muisjes!

Supermakkelijk te maken, ook goed houdbaar in een gezellige weckpot, dus helemaal handig! Je kunt het zelfs al maken voor de geboorte. En het ziet er ook nog eens superleuk  uit!

Recept en foto: foodinista.nl

Superzoete Nijntjes

Ook dol op Nijntje? Dan is deze zoete traktatie echt niet te weerstaan. Je kunt de koekjes kopen, of als je een Nijntje uitsteekvormpje/cookie cutter hebt, kun je de koekjes ook naar eigen recept zelf bakken!

Recept en foto: mammiemammie.nl

Marshmallowmuisjes

Zo vrolijk! Een boeketje blauwe of roze marshmallow lollies met muisjes! Ik kon alleen geen goede foto/recept vinden, althans, niet zoals ik het zou doen. Maar Pauline van Uit Pauline’s Keuken kwam in de buurt. Ze zette de marshmallows op blije roze rietjes, zoals ik zou doen. Zelf zou ik kiezen voor witte chocolade en muisjes in plaats van sprinkles, als aanpassing op haar recept.

Recept en foto: uitpaulineskeuken.nl

Muizentaartje van witte chocolade

Net even anders, ziet er gezellig uit en smaakt ongetwijfeld heerlijk! Een kraamtaartje van witte chocolade en muisjes, en er komt geen oven aan te pas! Ideaal. Je gasten zullen smullen!

Recept en foto: foodinista.nl

Muizenzoenen!

Ook leuk: zoenen – ja, die andere term mag niet meer – met muisjes! Niet alleen superlekker, ook superleuk!

Recept en foto: bymirandaa.nl