Doe mee aan de Bruggetjes Challenge!

Vrouwenpolder_sDe meeste yogafans volgen vast en zeker ook Yoga Magazine op Facebook. Ik in ieder geval wel!

Bijna dagelijks zie ik toffe foto’s voorbijkomen van handstanden op allerlei grappige/moeilijke/leuke plekken, want deze zomer organiseerden ze een Handstand Challenge. Dat inspireerde mij voor een nieuwe challenge! En ja, ook hieraan kunnen niet-yogi’s meedoen!

 

Bruggetjes Challenge

Voor veel beginnende yogi’s is het bruggetje een echte uitdaging. Dus hoe leuk is het om een heuse Bruggetjes* Challenge te houden op de Facebookpagina van Yogastudio Hart Aan Zee?

Middelburg        Perth

Tilburg_s        Vrouwenpolder_s

Oefenen, oefenen, oefenen

Kan je het bruggetje (nog) niet? Een mooie reden om deze houding eens extra te oefenen de komende maanden! Het zou natuurlijk super zijn als het je gewoon lukt om voor het einde van het jaar het bruggetje op een hele toffe locatie vast te leggen! Kan je dat mooi weer van je bucketlist (voor 2013) afstrepen!

Kijk ook even naar de uitleg op Yoga Online!

Foto!

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie prestaties, dus zorg dat iemand jouw bruggetje op de foto zet! Stuur je foto van je bruggetje op naar info[at]yogastudiohartaanzee.nl en vermeld even de locatie (en evt. je naam)! Ik verzamel alle ingezonden Bruggetjes in een fotoalbum op Facebook, zodat we aan het einde van het jaar een gezellige serie hebben van al jullie bruggetjes!

Kijk uit naar jullie inzendingen!

 

* In de yoga wordt ‘het bruggetje’ vaak Wiel genoemd. De Brug is wat ik in mijn lessen ‘het halve bruggetje’ noem.

Foto’s
boven (v.l.n.r.): Middelburg (met Nathalie); Perth.
beneden (v.l.n.r.): Tilburg; Vrouwenpolder.