Even weg!

AustralieEen lange reis plan je meestal lang van te voren. Als er dan nieuwe dingen op je pad komen, zoals je eigen yogastudio, dan zit zo’n reis eigenlijk hartstikke in de weg. Maar annuleren is geen optie, dus we gaan er eind april lekker op uit! Na een ontzettend druk jaar, kunnen we dat allebei ook goed gebruiken. Even helemaal weg! En onderweg hoop ik héél veel inspiratie op te doen voor de lessen.

Onze reis heeft natuurlijk ook een minder leuke consequentie: vijf weken geen yogalessen bij Yogastudio Hart Aan Zee. Maar niet getreurd, in juni pak ik de draad weer op met nieuwe lessen Yogaflow, Carryoga, Zwangerschapsyoga, Mamaflow en Park- en Strandyoga! Vol nieuwe energie en inspiratie!

Als pleister op de wond betaal je tijdens deze kennismakingsperiode voor alle lessen in Middelburg in maart en april maar 5 euro! En natuurlijk houd ik jullie via Facebook ook een beetje op de hoogte van onze belevenissen in Australië!

Ik hoop jullie allemaal (terug) te zien in juni!

Carlijn

 

Bereikbaarheid

In verband met mijn verblijf in het buitenland kan ik mails en telefoontjes helaas niet direct beantwoorden. Ik probeer wekelijks mijn mail op te halen en te beantwoorden, maar de kans is ook aanwezig dat ik geen beschikking heb over een internetverbinding.

Eind mei ben ik weer terug in Nederland en beantwoord ik berichten zo snel mogelijk.

Tot snel!