Blog | Baby & Zwangerschap

Hier af en toe een berichtje! Voor meer updates, leuke links, meditaties en tips m.b.t. zwangerschap & baby’s: Facebook Hart Aan Zee Yoga – Baby & Zwangerschap.

5 leuke alternatieven voor beschuit met muisjes

Vind jij het ook leuk om eens iets anders aan je kraamvisite voor te schotelen dan beschuit met muisjes? Of zoek je een leuke traktatie voor de grote broer of zus? Hier 5 toffe alternatieven!

traktaties kraamvisite muisjes

Rocky Road met muisjes!

Supermakkelijk te maken, ook goed houdbaar in een gezellige weckpot, dus helemaal handig! Je kunt het zelfs al maken voor de geboorte. En het ziet er ook nog eens superleuk  uit!

Recept en foto: foodinista.nl

Superzoete Nijntjes

Ook dol op Nijntje? Dan is deze zoete traktatie echt niet te weerstaan. Je kunt de koekjes kopen, of als je een Nijntje uitsteekvormpje/cookie cutter hebt, kun je de koekjes ook naar eigen recept zelf bakken!

Recept en foto: mammiemammie.nl

Marshmallowmuisjes

Zo vrolijk! Een boeketje blauwe of roze marshmallow lollies met muisjes! Ik kon alleen geen goede foto/recept vinden, althans, niet zoals ik het zou doen. Maar Pauline van Uit Pauline’s Keuken kwam in de buurt. Ze zette de marshmallows op blije roze rietjes, zoals ik zou doen. Zelf zou ik kiezen voor witte chocolade en muisjes in plaats van sprinkles, als aanpassing op haar recept.

Recept en foto: uitpaulineskeuken.nl

Muizentaartje van witte chocolade

Net even anders, ziet er gezellig uit en smaakt ongetwijfeld heerlijk! Een kraamtaartje van witte chocolade en muisjes, en er komt geen oven aan te pas! Ideaal. Je gasten zullen smullen!

Recept en foto: foodinista.nl

Muizenzoenen!

Ook leuk: zoenen – ja, die andere term mag niet meer – met muisjes! Niet alleen superlekker, ook superleuk!

Recept en foto: bymirandaa.nl

 

Mamaflow in het park

Deze zomer geeft Yogastudio Hart Aan Zee lessen Mamaflow in het park! Yoga voor mama’s! Alle mama’s! Rustige yoga onder het genot van vrolijke fluitconcerten van de vogeltjes en het geruis van de wind. Matje uitrollen in het gras en heerlijk ontspannen!

yoga voor mama’s

De lessen Mamaflow zijn bedoeld voor ALLE moeders: het geldt als postnatale yoga voor net bevallen mama’s (vanaf 6 weken na de bevallig) om op verantwoorde wijze weer wat te gaan doen, maar het is ook gewoon hele fijne relax yoga voor mama’s die al wat langer geleden zijn bevallen en een uurtje willen ontspannen of hun yogapractice of conditie langzaamaan weer op willen bouwen.

stadspark molenwater middelburg

De lessen vinden plaats in het Stadspark Molenwater in Middelburg op woensdagavond om 20:00 uur. De lessen vinden alleen doorgang bij droog weer (en voldoende aanmeldingen – maar dat zit wel goed meestal!). Bij interesse voeg ik je toe aan de whatsapp groep, zodat je altijd op de hoogte bent of de les wel/niet doorgaat!

Lees meer