Locaties

Waar vinden de lessen plaats?

Meestal vinden de lessen plaats in Padma in Middelburg (lees meer hieronder). Soms zijn de zalen bezet en geef ik ergens anders les. Ik probeer dit zo goed mogelijk in het lesrooster bij te houden. Maar voor de meest up to date informatie verwijs ik je door naar mijn Facebookpagina Yogastudio Hart Aan Zee. Hier post ik de laatste updates en wijzigingen omtrent locaties, tijden of lessen die (onverwachts) niet doorgaan.

Bij twijfel mag je gerust een berichtje sturen via Whatsapp (telefoonnummer zie Contact). Ik reageer zo snel mogelijk (als ik geen les geef!) ;)

Padma

Zaal Lavendel Padma | bron: www.padma.nu

Ik geef graag les in één van de zalen van Stichting Padma Zeeland, Verwerijstraat 51a in Middelburg. Padma heeft een aantal fijne sfeervolle zaaltjes, perfect om yogales te geven. Vaak geef ik les in Lelie of Lotus, afhankelijk van de beschikbaarheid. In de Zonnebloem, de gezamenlijke ruimte, drinken we graag een kop thee na!

Padma is ideaal gelegen: hartje centrum. Dat betekent wel betaald parkeren. Op ongeveer 10 minuten lopen zijn er wel mogelijkheden om gratis te parkeren.

Pakhuis 22

Soms zijn de zalen in Padma bezet en dan geef ik graag les in Pakhuis 22, Oostkerstraat 22. Dit sfeervolle zaaltje ligt vlakbij Padma, achter de Oostkerk. Voor deze locatie gelden dezelfde parkeertips!

Op locatie

Het is ook mogelijk om op locatie les te geven. Een eenmalige workshop, een yogales tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje, een lesje ‘zwangerschapsyoga’ op een babyshower, alles kan! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

En heb je een fijne grote woonkamer en wil je met een eigen groepje les van mij, ook geen probleem! Kijk even bij Huiskameryoga voor meer informatie!

Strand

Vanaf juni geef ik ook af en toe lessen ‘Strandyoga’ op het strand. De locatie is wisselt, dus houdt de Facebookpagina in de gaten!

Park middelburg

In Middelburg zijn mooie parken en plantsoenen om in de zomermaanden lekker buiten yogales te geven. Blijf op de hoogte via de Facebookpagina!