Nieuw! Yogacursus voor zwangeren

zwanger-37-weken*NIEUW* Yoga & Zwanger bij Yogastudio Hart aan Zee!

Het blijkt voor zwangerschapsyoga op dit moment toch nog lastig om een doorlopende les aan te bieden. Daarom biedt Yogastudio Hart Aan Zee in Middelburg nu een kortlopende cursus aan voor zwangere mama’s [to be]!

De cursus start op donderdag 16 januari en loopt tot en met 13 maart: 8 lessen* – 1 week vakantie. Alleen bij voldoende interesse!

Yoga & zwanger

Bij veel cursussen zwangerschapsyoga ligt de nadruk op informeren en daardoor is yoga een ondergeschikt onderdeel. Niet bij Yogastudio Hart Aan Zee. Bij ons ligt de nadruk in de lessen op yoga, want de balans tussen lichaam en geest is net zo belangrijk, juist tijdens de zwangerschap. Je lichaam verandert en naarmate je verder komt in de zwangerschap merk je toch dat je niet alles meer zo makkelijk kunt als eerst. Daarom doen we spierversterkende houdingen voor rug en benen en ontspannende houdingen voor schouders, nek en onderrug. Zo trainen we niet alleen de spieren die je hard nodig hebt om je kindje te dragen tijdens de zwangerschap, ook bereiden we je via de yoga voor op het vele dragen na de bevalling. Als jij je sterk voelt en vol vertrouwen hebt in jezelf en je lijf, dan kan je lichaam nog veel beter het werk doen tijdens de bevalling en de herstelperiode daarna. Ook behandelen we een aantal nuttige ademhalingstechnieken die van pas kunnen komen tijdens het opvangen de weeën en de bevalling.

Het uitgangspunt van de lessen bij Yogastudio Hart Aan Zee is: tijd voor jou en je kindje en het vertrouwen in jezelf en je lichaam vergroten.

Meer lezen? Kijk op de pagina Yoga & Zwanger. Meteen aanmelden? Dat kan ook!

* Wanneer je eerder bevalt of door fysieke beperkingen niet verder kunt met de cursus, mag je gewoon de niet gevolgde lessen na je zwangerschap inhalen, bijvoorbeeld bij Yogaflow of Carryoga.