Vrijgezellenyoga! Zen je huwelijk in!

yoga-bruiloft-vrijgezellenfeest

Organiseer jij het vrijgezellenfeest voor de bruid-to-be of ben je gewoon op zoek naar een originele activiteit voor een vriendinnendagje? Denk eens aan een yogapicknick, yogafeestje of yogaworkshop! Lekker anders, gezellig, uitdagend én ook nog eens ontspannen!

Yogastudio Hart Aan Zee organiseert met veel plezier een yogafeestje, -picknick, -theepartijtje (of high tea met zoete en hartige hapjes) of een yogaworkshop. Met yoga op je vrijgezellenfeest of meidendag maak je met z’n allen op een laagdrempelige maar vooral gezellige manier kennis met yoga. Zo ontdek je met je vriendinnen hoe tof yoga is! Na afloop van de workshop zijn jullie energiek en ontspannen en geniet je lekker na met een kop thee en taartje of ga je lekker picknicken met z’n allen. Afhankelijk van jullie wensen!

De workshop kan bijna op elke locatie worden gehouden. Denk eens aan het strand, een fijn park of gewoon bij jou of de bruid thuis of in de tuin. Yogastudio Hart Aan Zee kan desgewenst ook meedenken over de locatie, binnen of buiten. De workshop duurt in overleg 1 tot 2 uur. Iedereen krijgt na afloop een leuk aandenken mee naar huis. Voor yogamatten kan worden gezorgd.

Neem contact op met Yogastudio Hart Aan Zee voor meer informatie, prijzen of voor het maken van een afspraak voor yoga op je vrijgezellenfeest!

Yoga ‘the day after’

Gespot op een andere bruiloft! Erg leuk! Ben jij dol op yoga, ga je trouwen en blijven je gasten slapen? Plan een yogalesje voor jou, je nieuwbakken echtgeno(o)t(e) en je gasten op de ‘day after’, superontspannen en nog gezellig ook! Mail me je idee en we maken er samen een relaxt (anti-kater?) lesje van!