Yoga met draagmama’s!

Een kleine sfeerimpressie van een gezellige, vrolijke en sportieve les CARRYOGA in Middelburg! Leuke mama’s, lieve kindjes, kleurige draagdoeken en een boel plezier!

Carryoga Middelburg

Carryoga Middelburg

Carryoga Middelburg

Carryoga Middelburg

Wat heb ik genoten! Vier ervaren draagmama’s kwamen al met draagdoek binnen, dus ik wist meteen dat ik niet veel hoefde uit te leggen wat het knopen betreft! Indrukwekkend om te zien hoe deze moeders hun kinderen in een handomdraai op rug of buik weten te knopen. De yogales begon met een aantal stevige staande houdingen, zoals de Krijger, de Lappenpop, de Berg- en de Stoelhouding. Met z’n allen deden we de groepsboom. De kindjes keken hun ogen uit, want wat doen de mama’s toch allemaal? Bij de zittende houdingen, konden de oudere kindjes lekker zelf rondlopen en de zaal ontdekken. Bij het ‘vliegen’ (foto 4) kwamen ze snel terug om mee te doen. Er werd heel wat af gegiecheld! Ook de bellenblaas viel in de smaak! Samen liedjes neuriën is niet alleen goed voor de luchtwegen, maar ook nog eens heel gezellig bij mama op schoot. Al met al een ontzettend leuke ochtend en absoluut voor herhaling vatbaar!

Ook een keer meedoen?

Deze bijzondere ervaring smaakt naar absoluut naar meer! Wil je op de hoogte blijven van de mama & kind-lessen bij Yogastudio Hart Aan Zee? Kom regelmatig even kijken op de website, of volg YSHAZ op Facebook en Twitter!