Yoga & Zwanger – Nieuwe lessen!

zwanger-yogaNieuw jaar, nieuwe lessen! Vanaf maandag 19 januari 2015 geef ik weer Yoga & Zwanger. Ik heb er superveel zin in! Ook meedoen? Er is nog plaats, dus meld je aan!

Over de lessen

Moeder worden is een heel bijzonder moment in je leven. Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lichaam. Yoga kan je helpen om heel bewust om te gaan met deze veranderingen en het groeiende kindje in je buik. Zo kun je bijvoorbeeld klachten aan bekken & rug voorkomen. Ook is er aandacht voor ademhaling(stechnieken) en ontspanning, wat weer goed van pas kan komen bij de bevalling.

Bij Yogastudio Hart Aan Zee ligt de nadruk in de lessen op yoga, helemaal gericht op het zwangere lichaam. De balans tussen lichaam en geest is namelijk zo ontzettend belangrijk, juist tijdens de zwangerschap. Je lichaam verandert en hoe langer je zwanger bent, hoe meer je merkt dat je toch niet alles meer zo makkelijk kunt als eerst. Daarom doen we spierversterkende houdingen voor rug en benen en ontspannende houdingen voor schouders, nek en onderrug. En we trainen de spieren die je hard nodig hebt om je kindje te dragen tijdens de zwangerschap. Als jij je sterk voelt en vol vertrouwen hebt in jezelf en je lijf, kan je lichaam nog veel beter het (soms zware) werk doen tijdens de bevalling en de herstelperiode daarna.

yoga_zwangeryoga zwangerzwangerschapsyoga

Aanmelden

  Naam*:

  E-mailadres*:

  Telefoon (optioneel, liefst wel voor als bijv. de les niet door kan gaan):

  Ik meld mij aan voor:
  YogaflowMamaflow

  Anders

  Lessenkaart bestellen? Dat kan ook! Ik wil graag een:
  najaarskaartvoorjaarskaartproefabonnement 4 lessen

  *De lessenkaart ontvang je tijdens de eerstvolgende les, na ontvangst van het verschuldigde bedrag

  Opmerkingen:

  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden*