Carryoga

Yoga en draagdoek, een fijne combinatie! En nog gezellig ook! Yoga is echt een momentje voor jezelf, maar ook heel fijn om te delen met je baby of peuter. Daarvoor is een draagdoek ideaal. Bij Carryoga kun je je kindje gewoon lekker meenemen! Bovendien is het even een momentje voor jullie samen buitenom de dagelijkse dingen. En na een heftige periode is het ook heerlijk om je lichaam wat aandacht te geven.

Ervaring niet nodig

Carryoga is absoluut niet zwaar. De houdingen (asana’s) zijn laagdrempelig en de draagdoek verdeelt het gewicht van je baby over je hele bovenlijf. Je hoeft geen ervaring te hebben met draagdoeken of yoga. Je kunt een draagdoek lenen voor de les (wel even aangeven), je krijgt hulp met het omknopen en begeleiding in de houdingen. Als je al een draagdoek hebt is het natuurlijk fijn om je eigen vertrouwde draagdoek mee te nemen. Dragen kan tot 18 kilo dus ook ervaren draagmama’s met oudere kinderen zijn welkom.

Pure ontspanning

Je hebt je kindje negen maanden gedragen tijdens de zwangerschap. Dit vertrouwde gevoel van gedragen worden, beleeft de baby weer tijdens Carryoga. De kindjes zitten dicht tegen je aan in de draagdoek en vallen vaak lekker in slaap terwijl jij de ontspannende yogahoudingen doet. Ook doen we oefeningen om te ontspannen en besteden we aandacht aan ademhaling, bekkenbodem en schouder- en rugspieren.

 

Foto: Carryoga.com   Foto: Carryoga.com

Foto: Carryoga.com  Foto: Carryoga.com

Lesrooster

Op dit moment zijn er helaas niet voldoende geïnteresseerden voor een wekelijkse les Carryoga. Uiteraard blijf ik het proberen! Heb je interesse? Mail me! Dan houd ik je op de hoogte!

Bekijk het volledige lesrooster.

mamaflow

Liever yogales zonder kindje, even echt een momentje voor jou alleen na je zwangerschap? Kijk dan eens bij Mamaflow!

Vragen of meer info? Neem contact met me op!