You’ve got mail! Echt!

Mailbox - Photo: Joe FoxHelaas ben ik er dit weekend achter gekomen dat mijn mails regelmatig in ‘Ongewenste mail’ of ‘SPAM’ terechtkomen. Maar nog vervelender is: ik kan hier niks aan doen. Daarom ook dit bericht.

Dus, zit jij te wachten op een mail van Yogastudio Hart Aan Zee of verwacht je reactie en krijg je die niet? Kijk even in je SPAM-folder! Ik reageer altijd! In sommige e-mailprogramma’s kun je de afzender markeren als ‘gewenst’, dus als je dat kunt doen, graag! Dat voorkomt herhaling in de toekomst.¬†Vooral met ‘@live.nl’ adressen lijkt het fout te gaan.

Het kan ook zijn dat jouw mail niet bij mij binnenkomt – dat vermoeden heb ik nu ook. Dus krijg je geen reactie, stuur alsjeblieft je mail nog een keer, grote kans dat ik ‘m gewoon niet heb gehad. Of gebruik het contactformulier¬†op de website!

Hoe dan ook: ik vind het supervervelend, sorry voor de overlast!