Op zoek naar zwangerschapsyoga in middelburg?

Ben je zwanger en zoek je yogalessen om te volgen tijdens je zwangerschap in Middelburg? Dan zit je bij Hart Aan Zee Yoga goed! Nuchter, enthousiast en vooral lekker ontspannen met yoga om je voor te bereiden op de komst van je kindje.

Zwanger en (weer) zin in yoga? Of eerst een paar keer proberen? Meld je nu aan!

Zwangerschapsyoga in middelburg

De lessen Yoga & Zwanger (zwangerschapsyoga dus) vinden wekelijks plaats in Padma, Verwerijstraat 51a te Middelburg. Je ziet veel zwangerschapsyoga cursussen waarbij de focus op informeren ligt, waardoor yoga, ademhaling en ontspanning ondergeschikte onderdelen zijn, terwijl die nu juist zo belangrijk zijn! Bij Yogastudio Hart Aan Zee ligt daarom dáár juist het zwaartepunt. Veel ontspanning. Veel yoga. Speciaal voor je zwangere lijf. Om je fit en ontspannen je zwangerschap door te laten gaan én je voor te bereiden op de bevalling. Kortom: échte zwangerschapsyoga!

Zwangerschapsyoga in Middelburg

Kleine groepen, persoonlijk & échte yoga!

Bij Yogastudio Hart Aan Zee zijn de lessen zwangerschapsyoga niet massaal. Ik geef yoga aan groepjes van 6 tot 8 zwangeren. Klein maar fijn dus! En lekker persoonlijk, met aandacht voor jouw behoeften!  Ben je benieuwd wat de zwangere dames van de lessen Yoga & Zwanger vonden? Lees dan eens de reacties hieronder!

Ademhaling en yoga tijdens je zwangerschap

Bij Hart Aan Zee ligt de aandacht vooral bij yoga en ademhaling, want de balans tussen lichaam en geest is enorm belangrijk. Juist wanneer je zwanger bent. Je lijf groeit en verandert. En hoe verder je komt in je zwangerschap, hoe meer je merkt dat niet alles meer kan. De lessen bestaan daarom uit spierversterkende houdingen voor rug en benen en ontspannende houdingen voor schouders, nek en onderrug. Ook supernuttig als voorbereiding op je bevalling! Als jij sterk bent en blind kunt vertrouwen op jezelf en op je lichaam, kan je lijf nog beter het werk doen tijdens de bevalling en daarna. Ook besteden we veel aandacht aan de ademhaling en diverse technieken om de bevalling zo prettig mogelijk door te komen met behulp van je ademhaling en geoefende houdingen.

Instromen bij zwangerschapsyoga

Je kunt bij Yogastudio Hart Aan Zee elke week instromen en je aansluiten bij de groep. Wel zo makkelijk! En zo ontmoet je mama’s en bijna-mama’s in allerlei fases van de zwangerschap. Mét ervaring en zonder ervaring! Ook zijn de leskaarten flexibel. Meer informatie over de abonnementen en mogelijkheden kun je vinden op de pagina HartAanZeeVoorTwee. Of neem even contact op!

Vergoeding?

Veelgestelde vraag! Veel ziektekostenverzekeringen vergoeden de lessen vanuit een aanvullend pakket. Vraag dit zelf even na bij je zorgverzekeraar!

nieuwsbrief_lijn

Ervaringen Yoga & Zwanger

default image

De lessen Yoga & Zwanger heb ik tijdens de zwangerschap van mijn tweede kindje gevolgd. Nog nooit eerder aan yoga gedaan, maar dat was geen probleem. Het is een heerlijk moment voor jezelf.  Heerlijk ontspannen en goede technieken die ik tijdens de zwangerschap en bevalling heb kunnen toepassen.

Eline over Yoga & Zwanger juni 2015 11 juni

default image

De yoga lessen van Carlijn hebben mij echt goed geholpen tijdens mijn zwangerschap en de bevalling. Door de oefeningen die we deden gedurende de les heb ik mij leren ontspannen. Naast dit waren de lessen ook gezellig. leuk om met de zwangeren bij te kletsen en af te sluiten met een bakkie thee.

Madelein - 1e kindje over Yoga & Zwanger Oktober 2014 26 mei

default image

Heerlijk! Echte yogalessen tijdens mijn zwangerschap, precies waar ik naar op zoek was. Zwangerschapsyoga, zoals yoga bedoeld is. Relaxed, maar ook met enige inspanning, alles op een fijn tempo en zonder gezwets over zwangerschapskwaaltjes. Voor ervaren yogi een verademing, maar ook voor beginners een absolute aanrader!

 

Leontien - 3e kindje over Yoga & Zwanger mei 2015 26 mei

default image

If you want an easy and fast labor, join Carlijn’s pregnancy yoga. Personal approach and quiet atmosphere make the lessons very enjoyable. And even as a non-native Dutch person like me you can still follow and understand!

Iwona - 1e kindje over Yoga & Zwanger Maart 2015 21 mei

default image

Ik heb tijdens mijn zwangerschap zwangerschapsyoga én de lessen Yoga & Zwanger van Carlijn mogen ervaren. Het is echt een wereld van verschil. Zwangerschapsyoga vond ik heel nuttig ter voorbereiding op de bevalling, maar ik ben ook blij dat ik bij Carlijn weer écht yoga kan doen. Dus mochten je gewone lessen toch iets te zwaar of onpraktisch worden met je dikke buik, dan is een proefles zeker t proberen waard!

S.M. - 1e kindje over Yoga & Zwanger April 2015 21 mei

default image

Als hele sportieve ervaringsdeskundige kan ik alleen maar beamen dat het echt yoga is voor zwangeren. Ik was in het begin ook echt van plan net zolang de gewone yogalessen te volgen maar op een gegeven moment kon ik toch niet meer met de groep mee, zonder dat ik dan over mijn eigen grenzen heen ging. Daarom was het erg fijn dat ik bij de zwangeren mijn eigen niveau kon aanhouden en wel de oefeningen deed die voor mijn zwangere lichaam beter waren. Tot en met m’n 38e week heb ik ervan genoten!!

P.O. - 1e kindje over Yoga & Zwanger Maart 2015 21 mei

default image

Echte yoga, met aandacht voor je zwangere lichaam. Heel fijn als je tijdens je zwangerschap soepel wilt blijven. En Carlijn is een hele fijne docente, rustig en behulpzaam

Marlous - 2e kindje over Yoga & Zwanger Oktober 2013 28 februari

default image

Ik was nog maar een beginnende yogi (Flow) en kort erna mocht ik mee gaan doen met de lessen voor zwangere yogi’s. Dankzij Carlijns persoonlijke manier van lesgeven heb ik tot in mijn 38e zwangerschapsweek door kunnen gaan. Naar ieders behoefte werd les gegeven. Heerlijk!! Ik kan oprecht zeggen dat ik mijn (snelle) bevalling een stuk zwaarder zou hebben ervaren als ik deze fijne yoga lessen niet elke week zou hebben gehad. En nu ben ik weer klaar voor de FLOW!!

Pamela - 1e kindje over Yoga & Zwanger Oktober 2014 28 februari